Calitatea si acuratetea tensiometrelor

Calitatea si acuratetea tensiometrului pe care il utilizati sunt esentiale pentru o monitorizare eficienta a tensiunii arteriale.
In ultimii ani, numarul de tensiometre pe care le gasim in magazinele de electronice, hipermarketuri sau discountere a crescut spectaculos. Din pacate, sunt putine modele care indeplinesc standardele impuse de asociatiile prestigioase de profil, precum Liga Germana de Hipertensiune, Societatea Britanica de Hipertensiune sau Societatea Europeana de Hipertensiune. Aceste organisme independente sunt singurele in masura sa emita verdicte in privinta calitatii tensiometrelor.

Cu gama de tensiometre Tensoval, HARTMANN isi propune sa ridice standardul de calitate in materie de tensiometre cat mai mult posibil, spre beneficiul tuturor persoanelor care apreciaza o masurare exacta a tensiunii lor arteriale.
Toate dispozitivele Tensoval indeplinesc cele mai inalte standarde impuse de asociatiile de hipertensiune arteriala. Pe langa acestea, exista studii independente care demonstreaza ca tensiometrele Tensoval genereaza rezultate exacte, chiar si in situatii speciale, cum ar fi sarcina sau prezenta unei aritmii cardiace.

Numerosi medici renumiti si experti in domeniul sanatatii au confirmat ca puteti avea incredere in tensiometrele Tensoval.

Tratam cu seriozitate sanatatea inimii dumneavoastra.