Reguli de confidentialitate

In urma utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului www.tensoval.ro SC PAUL HARTMANN SRL poate obtine direct de la dvs. si/ sau de la un membru al familiei dvs. ori o alta persoana cunoscuta, diverse informatii si date personale despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon, orasul de resedinta sau informatii despre modul in care sunt folosite serviciile si produsele noastre.

3.1. Prelucrarea datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

SC PAUL HARTMANN SRL este inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 12226 cu prelucrarea si transferul datelor in Germania, pentru scopuri de reclamă, marketing si publicitate, comert online si servicii de consiliere pentru dispozitivele medicale din portofoliu, imbunatatirea produselor si serviciilor, administrarea site-urilor operatorului si newsletter”.

SC PAUL HARTMANN SRL va utiliza în scopuri de marketing numai date personale privind numele si prenumele, adresa de email, adresa de corespondenta si numarul de telefon, cu acordul dvs.

Prin completarea formularelor de pe site-ul www.tensoval.ro va exprimati acordul expres si neechivoc ca datele furnizate de Dvs. in mod liber, constient si informat sa fie prelucrate de catre S.C. PAUL HARTMANN S.R.L. in scopurile mai sus mentionate. Prin completarea formularelor, Dvs. aveti obligatia sa furnizati informatii adevarate, corecte, si actuale despre dumneavoastra si/sau un membru al familiei ori o alta persoana, asa cum sunt acestea specificate in formularul de contact. Daca unele din datele furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

3.2. Dezvaluirea datelor

Datele personale vor fi utilizate si dezvaluite, la nevoie si numai in scopurile mai sus mentionate. SC PAUL HARTMANN SRL este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site (tensoval.ro). Datele pot fi dezvăluite împuterniciților și partenerilor contractuali ai SC PAUL HARTMANN SRL, companiilor din grup cu noi si autoritatilor publice, potrivit legii.

3.3. Drepturile utilizatorului

Cu privire la prelucrarea informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de opozitie, dreptul de a va adresa justitiei si/sau autoritatii nationale de supraveghere (www.dataprotection.ro). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc, in scopuri de marketing, in mod facil, gratuit si fara nicio justificare, oricand si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, ce va fi trimisa prin posta la adresa S.C. PAUL HARTMANN S.R.L., str. Arany Janos nr. 46, et.1, Targu Mures.

Inapoi la pagina de Contact