Cinci motive pentru a alege Tensoval duo control

 • Luati-va tensiunea cu precizia unui medic
  Tensoval duo control determina tensiunea arteriala cu acuratetea unui medic. Fiind singurul tensiometru din Romania care combina doua tehnologii de masurare a tensiunii, Tensoval duo control foloseste pentru determinarea valorilor tensionale metoda Korotkoff, bazata pe sunetele pulsului. Acest standard de masurare este deopotriva folosit de medici si este cunoscut sub numele de „metoda stetoscopului”. Dispozitivul intra in modul de masurare oscilometric doar in cazul pacientilor cu puls foarte slab.
    
 • Aveti un ritm cardiac neregulat
  Tensoval semnaleaza aritmia cardiaca (ritm cardiac neregulat).
  Deoarece aritmia cardiaca poate afecta acuratetea rezultatului masuratorii, Tensoval duo control semnalizeaza tulburarile de ritm cardiac prin afisarea unui simbol pe ecran. Pentru un rezultat corect, se recomanda efectuarea mai multor masuratori consecutive si folosirea valorii medii ca valoare de referinta.
    
 • Stati fara grija, timp de 5 ani
  Cu Tensoval duo control beneficiati de garantie si service timp de 5 ani din momentul achizitiei. In aceasta perioada se inlocuiesc/ repara gratuit toate componentele care prezinta defectiuni de material sau de fabricatie. Chiar si dupa incheierea perioadei de garantie, producatorul va poate asigura, contra cost, service-ul aparatului.
    
 • O manseta intuitiva
  Pozitionarea gresita a mansetei este una dintre cauzele principale ale rezultatelor eronate. Din acest motiv, Hartmann a dezvoltat impreuna cu pacientii o manseta inovativa, prevazuta cu instructiuni clare de aplicare, ghidaj de inchidere si decupaj in zona de flexie a cotului. In plus, manseta asigura confort deplin in timpul masurarii, adaptand automat presiunea de umflare in functie de fiecare utilizator.

  Manseta este disponibila in urmatoarele variante:
  S - circumferinta brat 18-22 cm
  M – circumferinta brat 22-32 cm
  L – circumferinta brat 32-42 cm
    
 • Masurarea corecta a tensiunii nu a fost niciodata mai simpla
  Designul patentat al tensiometrului este adaptat nevoilor utilizatorilor. Butoanele mari, meniului de navigare simplu si intuitiv, ecranul generos si semnalele acustice care ghideaza utilizatorul la fiecare pas, elimina posibilele greseli de operare. Tensiometrul poate fi cu usurinta folosit si de catre persoanele varstnice si poate reprezenta un minunat cadou pentru cei dragi.
   

Masoara-ti tensiunea folosind aceeasi metoda ca si medicul tau

Tehnologia Duo Sensor combina metoda de masurare Korotkoff (metoda foarte exacta utilizata de catre medici, care are in vedere monitorizarea sunetelor pulsului cardiac cu ajutorul stetoscopului) cu metoda oscilometrica (prin care se detecteaza vibratiile produse de unda pulsului in artere, utilizata de aparat doar in cauzuri exceptionale, cand pacientul prezinta sunete slabe ale pulsului ce nu pot fi identificate cu ajutorul metodei Korotkoff).

Metoda Korotkoff asigura o acuratete superioara a masuratorilor si rezultate corecte nu doar in cazul pacientilor care sufera de hiperteniune ci si in situatii in care sunt prezente tulburari de ritm cardiac (tahicardie, brahicardie, fibrilatie arteriala, etc).

Acuratete validata clinic (recomandat si pentru uz clinic)

Tensiometrul Tensoval duo control a fost validat clinic de Societatea Britanica de Hipertensiune (BHS), Societatea Europeana de Hipertensiune (EHS), Liga Germana de Hipertensiune (DHL) si de „Asociatia Americana pentru Instrumente Medicale“ (AAMI), indeplinind cele mai exigente standarde internationale.

Tensoval duo control este indicat atat pentru uz clinic (in spitale, clinici, cabinete medicale) cat si pentru uz la domiciliu.

Toate avantajele pe scurt

Exact: acuratete medicala cu tehnologia dubla de masurare Duo Sensor
De incredere: functie de detectare a tulburarilor de ritm cardiac (aritmii)
Confortabil: manseta ergonomica, creata in colaborare cu utilizatorii
Sigur: validat clinic conform standardelor medicale internationale
Practic: memoreaza valori matinale si valori de seara pentru doi utilizatori timp de 30 de zile (60 valori/ utilizator)
Usor de folosit: design adaptat nevoilor utilizatorilor, mod de operare intuitiv
Economic: include baterii pentru 1400 de masuratori
Ultima generatie: poate fi conectat la calculator folosind kit-ul USB
Garantie si service: 5 ani garantie si service direct de la producator

Tehnologia Duo Sensor

Download instruction manual