Tensiometre de incheietura

Daca doriti sa va monitorizati tensiunea arteriala in vederea prevenirii problemelor cardiovasculare, tensiometrul de incheietura Tensoval mobil este alegerea potrivita. Folosind tehnologia oscilometrica, tensiometrul este usor de operat si foarte practic atunci cand sunteti in deplasare.

 

5 motive pentru a alege Tensoval mobil

 • Monitorizati-va tensiunea chiar si in timpul deplasarilor
  Datorita dimensiunii sale compacte, Tensoval mobil este excelent pentru masurarea tensiunii arteriale in timpul deplasarilor sau la serviciu. Cutia de pastrare previne pornirea accidentala a dispozitivului in timpul transportarii. 
   
 • Rezultate exacte
  Precizia de masurare este confirmata de institute independente de profil, Tensoval mobil fiind validat clinic de catre Societarea Britanica de Hipertensiune si Liga Germana de Hipertensiune.
   
 • Confortabil si usor de folosit
  Tensoval mobil este dotat cu tehnologia Air Comfort ce ajusteaza presiunea de umflare a mansetei in functie de utilizator. Astfel masurarea este rapida si extrem de confortabila. 
   
 • Circumferinta extinsa a mansetei
  Datorita unei mansete noi, Tensoval mobil este acum compatibili cu incheieturi mai mari, putand fi folosit pentru circumferinte ale incheieturii mainii intre 12,5 si 22,5 cm.
   
 • 3 ani garantie si service direct de la producator
  Tensoval mobil beneficiaza de 3 ani garantie, perioada in care se inlocuiesc/ repara gratuit toate componentele care prezinta defectiuni de material sau de fabricatie. Chiar si dupa incheierea perioadei de garantie, producatorul va poate asigura, contra cost, service-ul aparatului.

 

Toate avantajele pe scurt

Sigur: validat clinic de catre BHS (Societatea Britanica de Hipertensiune) si DHL (Liga Germana de Hipertensiune)
Confortabil: ajustarea presiunii de umflare in functie de utilizator prin tehnologia Comfort Air
Practic: memoreaza cate 60 de valori pentru 2 utilizatori, inclusiv valoarea medie
Usor de folosit: mod de operare intuitiv
Economic: include baterii pentru 1000 de masuratori
Usor de transportat: cutie de pastrare rezistenta
Garantie si service: 3 ani garantie si service direct de la producator

Descarca de aici instructiunile de utilizare.