Tensiometre de brat

Oferta de tensiometre HARTMANN include trei modele de tensiometre cu masurare la nivelul bratului: Tensoval duo control, Tensoval comfort si Tensoval compact. Datorita tehnologiei inovatoare putem garanta rezultate exacte indiferent de utilizator.

 

Tensoval duo control

Suferiti de hipertensiune arteriala, aritmie cardiaca sau pur si simplu doriti sa va cunoasteti cu exactitate valorile tensionale fara sa va deplasati de fiecare data la medic?

Testati Tensoval duo control, singurul tensiometru digital care combina doua tehnologii de masurare, determinand valorile tensiunii arteriale cu exactitate medicala. Operarea este simpla si intuitiva, un atribut caracteristic pentru intreag portofoliul Tensoval.

mai multe informatii despre Tensoval duo control

 

Tensoval comfort

Daca sunteti in cautarea unui tensiometru de incredere, care sa va ofere rezultate sigure, confort si usurinta in utilizare, Tensoval comfort este produsul de care aveti nevoie!

mai multe informatii despre Tensoval comfort

 

Tensoval classic

Aveti nevoie de un tensiometru de incredere la un pret accesibil? Tensoval classic este alegerea potrivita. Acesta este un tensiometru automat ce afiseaza valorile tensiunii arteriale si pulsului printr-o simpla apasare pe buton.

mai multe informatii despre Tensoval classic