Opiniile expertilor despre tensiometrele Tensoval.

 

Dr. Siegfried Eckert

Medic primar la Centrul Inimii si Diabetului din Nordrhein-Westfalen, Bad Oeynhausen, Germania.

„Tehnologia Duo Sensor este o inovatie reala. Datorita combinatiei celor doua tehnologii de masurare, masurarea tensiunii arteriale este mai exacta si contribuie la imbunatatirea tratamentului hipertensiunii arteriale. Toti pacientii, chiar si cei cu tensiune arteriala ridicata si diverse forme de aritmii cardiace vor simti beneficiile Tehnologiei Duo Sensor...”
„...Dispozitivul efectueaza masuratori exacte,
in care poti avea incredere."

 

Dr. Stefan Farský

Liga Slovaca de Hipertensiune, Dom srdca s.r.o., Martin, Slovacia

„...Masurarea tensiunii arteriale cu Tensoval duo control genereaza rezultate exacte chiar si in cazul unei aritmii absolute precum fibrilatia atriala...”

 

Prof. Dr. Rainer Schräder

Medic cardiolog si internist la Clinica medicala III - CCB, Spitalul Markus, Frankfurt/Main, Germania

Recomandari pentru tehnologia Duo Sensor folosita de Tensoval duo control:
„La pacientii cu aritmii cardiace precum fibrilatia atriala, dispozitivele de masurare oscilometrica sunt deseori suprasolicitate.”

 

Dr. Annemarie De Greef and Andrew Shennan

Departamentul de cercetare neonatala si fetala, Divizia de Reproducere si Endocrinologie, King’s College Londra, Spitalul St. Thomas, Londra, Marea Britanie

„...Tensoval duo control poate fi recomandat utilizarii clinice in timpul sarcinii... in conformitate cu protocolul BHS...”

„Tensoval duo control indeplineste atat cerintele protocolului BHS, cat si cele ale protocolului International si este primul dispozitiv de auscultatie complet automat, care obtine calificative A/A la toate cele trei categorii de tensiune arteriala: redusa, medie si ridicata. Este de asemenea conform cu cerintele Asociatiei Americane pentru Aparatura Medicale (protocolul ANSI/AAMI SP10). Dispozitivul poate fi recomandat atat pentru uz clinic cat si pentru uz la domiciliu, in randul populatiei adulte.

 

Michael Hein

Farmacist, Frankfurt/Main, Germania

„Dispozitivul este apreciat de catre clienti. Pana acum, nu am primit reclamatii. Exista posibilitatea de a efectua masuratori chiar si in cazul pacientilor cu aritmii. Pacientii sunt incantati de acest lucru.”

 

M. V. Borshchevskaja

Departamentul de Diagnostic Functional Clinic al Facultatii de Dezvoltare Profesionala din cadrul Universitatii de Medicina de Stat din Rusia.

„...rapoartele pozitive si dovezile existente ofera o baza solida pentru a recomanda utilizarea Tensoval duo control in practica clinica...”

 

Julie Strobach

farmacolog tehnician si director al Academiei de farmacie FAKTOR X din Berlin, Germania

„...Sigiliul de calitate este o dovada recunoscuta a calitatii, care, in randul organismelor profesionale, reprezinta o conditie preliminara  pentru recomandare, deci, implicit, si pentru mine...”